Stort udvalg af professionel videoovervågning

By:

Har du lokaler, bygninger eller udendørsområder, der skal videoovervåges? Hos DK Kamera finder du et bredt udvalg af professionelle løsninger indenfor videoovervågning, som både varetager udendørs og indendørs overvågning. Få ro i sjælen med overvågningsudstyr i topkvalitet, som sender klare billeder og holder mange år fremover. DK Kamera er webshoppen til dig, der ønsker optimal tryghed til lave priser.

Online katalog med videoovervågning

DK Kamera har mange års erfaring med online salg af videoovervågning til virksomheder, institutioner og private kunder, for hvem kun det bedste er godt nok. I online kataloget på deres hjemmeside http://dkkamera.dk/ kan du finde produkter i kategorier som overvågningssæt, overvågningskamera, optager/afspiller, tilbehør til overvågning, tyverialarmer og spionudstyr.

Har du mod på selv at installere din overvågning, kan du vælge mellem en række gør-det-selv videoovervågning, som med enkle midler kan hænges op i dine lokaler og husmure. Du finder både analoge og digitale kameraer, ligesom du har mulighed for trådløse WIFI modeller. Læs flere detaljer om de enkelte produkter på hjemmesiden, og find frem til et godt tilbud på kvalitetsudstyr fra anerkendte leverandører.

Vejledning til valg af rette kamera

Har du spørgsmål til, hvilken løsning der er mest optimal til dine forhold, kan du læse rundt i guiden på hjemmesiden. Her finder du information om vigtigheden af at vælge det rette kamera, alt afhængigt af, om det skal installeres inde eller ude. Et indendørskamera kan risikere at kortslutte ved høj luftfugtighed udenfor, så det er vigtigt at vælge rigtigt her. Ligeledes finder du information om fordelene ved videoovervågningskameraer med zoom, samt mulighed for at overvåge om natten ved hjælp af kameraer med infrarødt lys.

Er du i tvivl om du skal vælge en analog eller en digital løsning, finder du gode råd i guiden, ligesom en video guider dig gennem en succesfuld installering fra start til slut. Kig forbi og gør et godt køb til øget tryghed.