Det er let og hurtigt at sætte et WiFi overvågningssystem op

By:

Det er lettere end de fleste tror at sætte et videoovervågningssystem op. Faktisk kan du selv installere et system forholdsvis hurtigt og dette uden at have det helt store budget.

Hos DK Kamera er de specialister i overvågning, og tilbyder en lang række løsninger til både indendørs og udendørs brug. Blandt sortimentet i virksomhedens shop på dkkamera.dk er blandt andet en række billige gør-det-selv overvågningerkamera i meget høj kvalitet. Vælger du et Wifi Plug-n-Play IP kamera kommer du lynhurtigt igang. Kameraet skal blot sætte op, have strøm og forbindelse til dit lokale Wifi. IP kamera er bygget til at være tilgængelige online uden yderligere tilbehør, modsat analoge kamera. Dermed kan du lige meget hvor du er i verden, via en computer, tablet eller smartphone, følge med i, hvad der foregår i rummet, hvor dit kamera er opsat Du kan ovenikøbet få disse Plus-N-Play kamera med blandt andet bevægelsesdetektor, så det optager ved bevægelse i rummet. Du kan få det med mikrofon og højttaler, så du kan tale gennem kameraet og med en linse, der giver en stor synsvinkel eller faktisk også et kuppelkamera, der kan dække et virkeligt stort område. Et WiFi overvågningskamera kan bruge som enkeltstående eller som en del af et større videoovervågningssystem.

Generelt giver de digitale IP kamera en enorm fordel i forhold til de ældre analoge kamera. Det digitale signal er i markant bedre kvalitet. Dermed får du mulighed for at se mange flere detaljer, og kan genkende ansigter og evt. nummerpladser og andet på dine billeder. Dette giver en øget sikkerhed.

Hos DK Kamera findes du en udførlig guide til valg af kamera og overvågningssystem. Dermed bliver det let at navigere frem til den bedste løsning ude fra dit behov. Videoovervågning har en klart dokumenteret forebyggende effekt. En indbrudstyv vil uden tvivl forsøge at undgå et hus med overvågningsystem.