To måder at øge sikkerheden i hjemmet på

By:

Et ærgerligt faktum er, at Danmark er et af de mest indbrudsplagede lande i Europa i forhold til indbyggertal. Det er svært at sige, hvorfor det netop forholder sig sådan, men en af forklaringerne er organiseret kriminalitet. I et land som Danmark, som af de fleste forbindes med tryghed, velstand og sikkerhed, er der mange steder ikke tænkt på indbrud som en reel trussel. Derfor er der heller ikke gjort mange foranstaltninger for at forhindre det, og det giver organiserede kriminelle god mulighed for at hærge. Både erhverv og privat ejendom er i skudlinjen, men især de private hjem, hvor en låst dør er det eneste, der står imellem tyven og værdierne, er udsatte. Gør du dig tanker omkring at forbedre sikkerheden i din ejendom, så læs med her, og få to konkrete og effektive måder mindske risikoen for indbrud på.

 

Tryg i hverdagen

Det er bevist, at den mest effektive måde at forhindre indbrud på er ved at have et alarmsystem eller videoovervågning. Mange mener, at hunde også er effektive, men når alt kommer til alt, så er et tydeliggjort overvågningssystem den bedste metode til at holde tyven fra ejendommen i hverdagen. Man er særligt udsat ved højlys dag, når man er på arbejde, men her er et kamera tyvens værste mareridt, og i langt de fleste tilfælde vil han holde sig fra din ejendom. Nøglen er her, at systemet ikke er gemt for tyven, men derimod tydeligt og klargjort. På dkkamera.dk er der et bredt udvalg af videoovervågning i ordentlig kvalitet.  

 

Ekstra sikkerhed i de udsatte perioder

Ferier og helligdage er ekstra udsatte tidspunkter, for her ved tyven godt, at folk ofte er hjemmefra. Derfor er det en god ide at supplere sit system med en nabohjælpsordning. Her hjælper naboerne hinanden med at holde øje med hinandens boliger og få dem til at se beboede ud, så tyven ikke tror, at de er tomme.