SunEyes har gjort min hverdag mere sikker

By:

Min familie og jeg har desværre oplevet indbrud i vores hjem. Dette er en ubeskrivelig følelse – følelsen af, at fremmede har været inde i ens hjem, rodet i ens ting og blot taget det, de fandt mest værdifuldt, er virkelig ubehagelig. Efter indbruddet ønskede vi at gøre alt, der stod i vores magt, for at sikre vores hjem på bedst muligt vis. Derfor købte vi overvågning hos DKKamera, og vi er yderst tilfredse med vores køb. Der var hurtig levering af vores produkter, og hjemmesiden havde gode beskrivelser af varerne. Dette var en god og hjælpende hånd på et område, som vi ellers ikke har meget forstand på.

 

PTZ Videoovervågningspakke – V1807W4 fra SunEyes

DKKamera har et bredt udvalg af forskellige former for overvågning, og derfor havde vi mange forskellige kameraer at vælge imellem. Vi endte med at købe PTZ Videoovervågningspakken – V1807W4, som indeholder en optager og fire udendørs kuppelkameraer. Kvaliteten af dette produkt er upåklagelig, og det var nemt at opsætte hele systemet. Kameraerne tilsluttes vores Wi-Fi, hvilket vi finder yderst interessant. På denne måde har vi nemlig mulighed for at følge med i optagelserne på vores smartphone og computer, og vi kan endda også ændre indstillingerne derpå. Dette er super smart, da vi eksempelvis kan indstille kameraerne til at optage i det tidsrum, hvor vi ikke er hjemme. Sker der en ændring af dette tidsrum, hvor vi ikke føler, det er nødvendigt at optage, ændrer vi det blot fra vores mobiltelefon. Vores kameraer har en videokvalitet på 1080p HD, hvilket virkelig er en god kvalitet. Dette gør, at optagelserne er meget anvendelige.

 

Alt i alt er vi meget tilfredse med vores valg af overvågning samt vores valg af hjemmeside, hvor vi købte pakkeløsningen fra. Hvis du også ønsker at føle dig mere tryg i din hverdag, vil jeg uden tvivl anbefale dig at købe overvågning hos DKKamera, da det virkelig har fået mig og min familie til at føle os mere trygge.

Posted in: Overvågning