Nem beskyttelse af hus og hjem

By:

Jeg har altid været den praktiske type med en idé om, at det der, det kan jeg da gøre selv og det billigere samtidig. er havde desværre været en del indbrud i vores område, og min kone var nervøs for, om det var os næste gang. Jeg har heller ikke selv lyst til at komme hjem og finde ud af, at alt af værdi er væk, så det skulle der findes en løsning på.

Gør-det-selv videoovervågning

Vi bor ikke det mest centrale sted, så ideen om en alarm var ikke en, der vandt genklang hos mig. Eventuelle ubudne gæster ville være over alle bjerge, inden der ville kunne komme en fra et firma frem til os. Derfor skulle jeg finde en alternativ løsning, der ville give min kone den sikkerhed, hun gerne ville have. Mig selv med forden sags skyld, for det her betød lige så meget for mig som for hende.

På nettet fandt jeg den løsning, jeg ledte efter, nemlig kameraer til sikring af huset, som jeg selv kunne sætte op. Det var den perfekte løsning for den praktiske type som mig, og det er også en god måde visuelt at vise, at der bliver passet ekstra godt på hos os. Jeg fandt den bedste kvalitet og den billigste pris hos dkkamera.dk.

De afklarende spørgsmål

Det at sætte dem op ville ikke være noget problem for mig. Men det var mere, hvor de skulle sidde, så jeg fik det bedste resultat. Synligt udefra men samtidig så de kunne optage alt det, der var nødvendigt. Jeg fik en rigtig god snak med deres kundeservice, og det var både beliggenheden på grunden, husets facon, nabohusene og vejen, der blev drøftet.

Det var en fantastisk vejledning, og jeg lærte rigtig meget om, hvordan placering af kameraer kan gøre, at du ikke skal bruge så mange, som jeg troede. De få kameraer sidder nu tydeligt på husmuren og i denne weekend skal jeg hjæle min nabo med at sætte dem op, han har købt hos dkkamera.dk.