Hurtig levering og god kvalitet til fantastiske priser

By:

Min familie og jeg er tit ude og rejse, og det er derfor ofte en mulighed, at vores hjem står tomt. Førhen plejede vi at lave aftaler med naboerne på kryds og tværs, om at holde udkig, når vi var ude og rejse så vi ikke skulle bekymre os om potentielle indbrudstyve eller lignende. Alligevel kan man ikke helt slippe tanken om at ens hjem er fuldstændig ubeboet, og der ikke er noget at gøre ved det, hvis nu noget skulle ske. 
Så i stedet for at sidde på min ferie og gruble, tog jeg sagen i egen hånd og købte et par overvågningskameraer hos DKKAMERA. Jeg ledte efter noget som ikke kostede en halv bondegård, kunne leveres hurtigt og vigtigst – noget der bare virkede. Jeg købte en pakke med 2 kameraer, hvor der ligeledes fulgte en DVR boks og kabler med. Jeg var en smule tilbageholdende i starten med at købe online, men den helt igennem billige pris og de 14 dages returret fik mig dog alligevel til at tage chancen hos DKKAMERA – det er jeg i dag glad for at jeg gjorde. Kvaliteten af det udstyr jeg modtog var der absolut ikke en finger at sætte på, og specielt ikke i forhold til den pris DKKAMERA kører med. Selve opsætningen af kameraerne var helt og aldeles smertefri og virkede upåklageligt. 
Min familie og jeg kan i dag tage afsted lige nøjagtig, hvor vi ønsker uden at skulle tænke på vore ejendele vi efterlader i processen. DKKKAMERA har nemlig givet os mulighed for at kunne nyde vores dage væk fra huset og rette vores opmærksomhed mod de ting der er vigtige i livet. Derudover har overvågningskameraerne også haft den postive effekt, at de højst sandsynlig skræmmer potentielle indbrudstyve væk bare ved at hænge hvor de gør, og hvis du spørger mig er det en god deal! 

Posted in: Overvågning