Hjælp til sikring af hjemmet

By:

Har du også besluttet dig for, én gang for alle, at gøre noget ved sikkerheden i hjemmet? Så er der her en god anbefaling til, hvordan du gør det på den mest effektive måde, uden at skulle bruge en formue. Efter at have haft indbrud tæt på for nyligt og hørt om de danske statistikker for indbrud, som mildest talt ikke er særligt betryggende, besluttede jeg mig for at tage sagen i egen hånd. Politiet har vist nok at se til, og opklaringsprocenten er ekstremt lav, hvilket kan være med til at forklare hvorfor der netop er så mange indbrud i Danmark. Jeg forhørte mig lidt omkring forskellige steder, og jeg fandt hurtigt ud af, at den mest effektive løsning er at få installeret et alarm- eller overvågningssystem. Det har nemlig en høj, præventiv effekt, som gør at selv de mest professionelle tyve meget nødigt vil begå indbrud i netop det hus. Det er noget nemmere end at skulle skaffe sig en stor hund, som ellers også skulle være effektivt.

 

Nemt og billigt

Efter at have gjort mig den erfaring, undersøgte jeg markedet for overvågningssystemer og fandt hurtigt ud af, at der overordnet findes to løsninger – en abonnementsløsning og en gør-det-selv-løsning. Gør-det-selv-løsningen var klart billigst, fordi der skulle man blot af med penge for at få sat systemet op, mens abonnementsløsningen kostede flere hundrede kroner hver måned. Den præventive effekt skulle desuden være den samme ved begge løsninger. Jeg fandt derefter frem til en dansk hjemmeside ved navn DKKamera, der havde et stort udvalg til nogle gode priser. Jeg var dog i tvivl om, hvilke jeg skulle have, så jeg kontaktede dem, og de svarede hurtigt tilbage med et behjælpeligt svar, der guidede mig til hvilken slags overvågningskamera der ville dækkede mine behov. Det var alt i alt en god oplevelse, der desuden gjorde det meget nemmere at få sat op efterfølgende. Det kan klart anbefales at kigge forbi deres hjemmeside, hvis du er på udkig efter en sådan løsning.

Posted in: DKKamera