Det er let og billigt at få din egen videoovervågning

By:

Mange går ud fra, at det er dyrt og omfattende at få installeret en videoovervågning af dit hjem eller din virksomhed.

Men det er med stor sandsynlighed meget lettere og billigere end du tror. For et forholdsvis lille beløb, kan du nå virkelig langt. Og videoovervågning virker. Undersøgelser viser, at det nedsætter riskoen for indbrud med op til 70 procent, hvis du får installeret videoovervågning. Indbrudstyve vil naturligvis så vidt muligt vælge at bryde ind, hvor der ikke er overvågning. Desuden få du en stor tryghed ved hele tiden at vide, at tingene er i orden i dit hjem eller din virksomhed.

Når du skal vælge overvågningsystem skal du naturligvis først og fremmest gøre dig klar over dine behov. Via http://dkkamera.dk/ kan du let og hurtig indhente viden om, hvilke muligheder der er på markedet og blive guidet frem til det bedste valg. En meget populær løsning er IP kamera, også kaldet digitalt kamera eller netværkskamera. Her får du i forhold til analoge systemet, en lang række fordele.

En af de store fordele ved digitale kamera er, at du får en markant bedre kvalitet af selve billedet. Du kan blandt andet få fuld HD på dit overvågningskamera, og dermed langt bedre forudsætninger for at se detaljer som nummerplader på biler og ansigter. En anden stor fordel med digitale kamera er, at det er lavet til direkte at blive tilgængeligt på Internettet uden yderligere tilbehør. Analoge kamera skal tilsluttes DVR optager for at blive tilgængeligt online.

Hos DKKamera er de eksperter i alt i videoovervågning. Du kan blandt andet få en række digitale kamera med indbygget WiFi. Dermed skal du blot tilsluttes strøm, og få kameraet på dit eget WiFi, så er kameraet i princippet tilgængeligt online, og du vil kunne følge med fra overalt i verden via en App eller via en browser. Det giver bare så meget ro i sindet, at kunne gå ind på alle tidspunkter af døgnet, og tjekke at alt er som det skal være derhjemme.