Beskyt din virksomhed med en overvågningspakke

By:

Det kan være nervepirrende, at låse døren til virksomhedens lokaler, når det er fyraften; når du først sidder derhjemme, kan du ikke holde øje med hverken medarbejdere eller mulige indbrudstyve. Men det kan du ændre på med en overvågningspakke fra dkkamera.

Hold øje via din smartphone

Køber du et komplet overvågningssæt hos dkkamera, får du overvågningskamera, DVR/NVR-optager, kabler og strøm i samme pakke – og du kan vælge mellem 1, 2, 4, 8 eller 16 kameraer af forskellige slags, så der er helt sikkert også et, der matcher dine behov.

Når du installerer overvågningspakken, kan du via trådløst netværk koble den til både din computer og din smartphone. På den måde har du altid overvågningsbillederne indenfor rækkevidde, og du kan holde øje med eventuel aktivitet på arbejdspladsen.

Reducer risikoen for indbrud

Med et effektivt overvågningssystem reducerer du risikoen for indbrud med op til 70 %, og skulle uheldet alligevel være ude, så har du og politiet en udemærket film til hjælp i opklaringsarbejdet ligesom du kan bruge den i forbindelse med en eventuel forsikringssag.

Dkkamera.dk har er stort udvalg af komplette overvågningsløsninger, og alle produkter er af høj kvalitet. Du finder blandt andet kameraer til både indendørs og udendørs brug ligesom du kan vælge mellem stående, hængende eller delvist skjulte kameraer.

Kundeservice er alfa og omega

Har du brug for hjælp i jagten på den helt rigtige overvågningspakke til din opgave eller har du spørgsmål i forbindelse med dit valg, så skal du ikke tøve med at kontakte dkkamera.dk’s kundeservice. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede, så du ikke ender med et produkt, der ikke er egnet til lige præcis din opgave.

Kundeservice er alfa og omega og vi ønsker naturligvis tilfredse og glade kunder. Derfor har vi også sørget for et bredt udvalg i forskellige prisklasser, så der er løsninger til enhver opgave såvel som pengepung.